Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Φίλε Δημήτρη

Φίλε Δημήτρη αν και τα περισσότερα από όσα γράφεις με βρίσκουν σύμφωνο θα κάνω τις εξής παρατηρήσεις!! Κατά την άποψή μου πάντα!!
«Τους δόθηκε, κυρίως από τους αναποφάσιστους, άλλη μια τελευταία ευκαιρία» έγραψες!!
Θεωρώ ότι η ευκαιρία τους δόθηκε από τα άλλα κόμματα και κυρίως από την Ν.Δ που σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να ήθελε την πρώτη θέση σε αυτές τις εκλογές με ότι αυτό συνεπάγεται. Την φθορά από τα μέτρα που αναγκαστικά θα ληφθούν και θα στοιχίσουν πολύ δεν ήθελαν να την υποστούν με τίποτα. Αυτό άλλωστε προκύπτει και από το γεγονός ότι ενώ ήξεραν ότι θα πάμε σε εκλογές (τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια) δεν έκαναν καμιά ενέργεια αλλαγής αρχηγού και σκηνικού. Πήγαν για να χάσουν!!!   Η «κατευθυνόμενη» θεωρώ στήριξη που είχε ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ ώστε να μπουν στην βουλή αυτό τον σκοπό είχε! Τον εξαναγκασμό δηλαδή του σχηματισμού κυβέρνησης και εφαρμογής των μέτρων από του ίδιους που τα ψήφισαν ή έστω με τις ενέργειές τους οδήγησαν στο σημείο εξαναγκασμού προς ψήφιση, ώστε αυτοί να υποστούν και τη φθορά!! Πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας θα μου πεις!! Μα κάνουν και τίποτα άλλο οι πολιτικοί μας τα τελευταία 40 χρόνια???.  
«Από «σκόρπιο ασκέρι», πρέπει να γίνει ένα κόμμα που είναι σε θέση να δώσει υπεύθυνες και σοβαρές απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας μας» έγραψες.
 Το αποκλείω και το θεωρώ απίθανο. Ηγέτης ανύπαρκτος, πολιτική της παραπλάνησης, της επικοινωνίας και του ψεύδους και τίποτα που να δείχνει ότι εκτός από μεγάλες κουβέντες είναι σε θέση να αποκτήσουν σοβαρότητα και να παράγουν οποιοδήποτε έργο!! Άποψή μου!!
«Γι΄ αυτό στόχος ΟΛΩΝ μας πρέπει να παραμείνει η συντομότερη απαγκίστρωση από τα μνημόνια κι από τις ωμές εξαρτήσεις της Ελλάδας από τους πιστωτές μας. Και είναι ανάγκη να ξεδιπλωθεί επιτέλους ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης για την Πατρίδα μας με όρους κοινωνίας» έγραψες!!
Οι εξαρτήσεις της Ελλάδας θα τελειώσουν μετά από 50 χρόνια δυστυχώς. Με τους ρυθμούς που προχωράμε, ιδιαίτερα στα όσα μη οικονομικά μέτρα προβλέπουν τα μνημόνια, αυτό μπορεί να κρατήσει και πολύ περισσότερο. Διότι οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι τα μνημόνια δεν είναι μόνο χρήματα και οικονομικά μέτρα. Είναι κυρίως διαρθρωτικές αλλαγές και μέτρα που αφορούν στην ορθή λειτουργία του κράτους, της δικαιοσύνης, του φορολογικού συστήματος, της ανάπτυξης κλπ!! Όσο κοροϊδεύουν και εξαπατούν την κοινωνία με εύκολες και ανώδυνες λύσεις και χάιδεμα συντεχνιών λέγοντας ότι όλα θα πάνε καλά χωρίς να αλαλάξουμε τίποτα, αυτό μπορεί να πάρει και πολύ περισσότερο. Η αλλαγή του τρόπου σκέψης και ζωής της κοινωνίας δεν θα επέλθει με λόγια μεγάλα και όμορφα.   
«Όμως, είναι ανάγκη να γνωρίζουν οι αρμόδιοι στον ΣΥΡΙΖΑ, πως η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων περιμένει να αποδειχτεί, πως στο νέο ΣΥΡΙΖΑ «ενηλικιώθηκαν» και σοβαρεύτηκαν» έγραψες ακόμη .
Είναι δυστυχώς άσχετοι και απροσάρμοστοι όσον αφορά το παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι!! Θα μου πεις αν συμφωνώ όπως αυτό (το παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι) είναι?? Όχι φυσικά αλλά και δεν κλείνω τα μάτια στην πραγματικότητα!!  Αυτός είναι ο κόσμος σήμερα και το «να αλλάξουμε την Ευρώπη» όπως ονειρεύεται ο Τσίπρας και οι λοιποί συνοδοιπόροι του το θεωρώ ανέφικτο. Ειδικά με τον τρόπο που θέλησαν να το κάνουν χωρίς συμμάχους και εν μέσω εκβιασμών και όλων όσων διαμείφθηκαν το πρώτο 6μηνο της διακυβέρνησής τους!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου