Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΡΑΓΕ

Ξέρει να διαβάζει άραγε???
«Ενημερώνει» τον τοπικό αναγνώστη, λέει ο Ζορό της τοπικής δημοσιογραφίας!
Πιάνει και γράφει ολόκληρο κατεβατό για να μας ενημερώσει ότι «τρελάθηκε» «ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο δημοσιοποιηθέν προς διαβούλευση σχέδιο νόμου, με το οποίο ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ τα αυθαίρετα και ειδικότερα την ρύθμιση ΑΥΤΗ,  η οποία αφορά άμεσα τη δική μας περιοχή τα… κοσμικά μεν, «βουτηγμένα» στην ΑΥΘΑΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ δε, Σύβοτα».

Μας πληροφορεί ότι όπως «ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ αναφέρεται στη παράγραφο αυτή του προς διαβούλευση προς το παρόν σχεδίου νόμου, πως:  «ΣΕ οικισμούς με πληθυσμό κάτω των πεντακοσίων (500) κατοίκων, όλες οι αυθαίρετες κατασκευές νομιμοποιούνται αυτομάτως χωρίς καμία ενέργεια από μέρους του ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΧΟΥ».

Μας  λέει ακόμη  «ΑΝ δεν κάνω λάθος, ο συνολικά μόνιμος εγγεγραμμένος  πληθυσμός των Συβότων, δεν υπερβαίνει τους πεντακόσιους (500) κατοίκους.
ΑΥΤΟ δηλαδή θα συνεπάγεται σύμφωνα με το προς διαβούλευση σχέδιο νόμου αν αυτό ψηφισθεί και γίνει νόμος του Κράτους αρχές Οκτωβρίου που έχει προγραμματιστεί να εισαχθεί στη  Βουλή  χωρίς να τροποποιηθεί η διάταξη αυτή, ότι ΟΛΑ τα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ εκεί και δη τα… παρά θίν αλός, θα νομιμοποιηθούν χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να χρειαστεί να «κουνήσουν»… καν το δαχτυλάκι τους;» 

Αναρωτιέται ακόμη ο Ζορό «αν δηλαδή ο με οικολογικές υποτίθεται καταβολές και ευαισθησίες αρμόδιος Υπουργός Περιβάλλοντος, νομιμοποιήσει με πρόσχημα τον αριθμό των εγγεγραμμένων και μονίμως  κατοικούντων στα κοσμοπολίτικα Σύβοτα, όλα τα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ σε αυτά,  τότε θα τα δούμε όλα και μάλιστα επί Αριστερής Κυβέρνησης.

Η πρεμούρα του και το πάθος του με ότι αφορά τα Σύβοτα είναι γνωστά και χρήζουν «ιδιαίτερης» εξέτασης για να διαπιστώσει κανείς από πού προέρχονται!

Ήθελα όμως απλά να ήξερα πότε θα μάθει να διαβάζει!! Γιατί τελικά αν ξέρει να διαβάζει η απάντηση είναι πολύ απλή και δεν χρειαζόταν όλη αυτή η παραπληροφόρηση, η οποία καμιά φορά αναρωτιέμαι αν γίνεται σκόπιμα!

Επίσημη Απογραφή έτους  2011!
Σελ 11024 του σχετικού ΦΕΚ 630/2013 στην οποία δημοσιεύτηκε!

Η τοπική κοινότητα Συβότων έχει 867 κατοίκους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου