Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αγαπητή Άννα!!

Το πρόβλημά μου δεν είναι βασικά ούτε το ΝΑΙ ούτε το ΟΧΙ.
Πιστεύω ότι μικρή σημασία θα έχει όποιο και να βγει, αν τελικά γίνει το δημοψήφισμα.
 Απλά η παρούσα κυβέρνηση, η οποία δεν είναι καθόλου χειρότερη από τις προηγούμενες, υποτιμά και αυτή την νοημοσύνη μου έχοντας από καιρό εκκινήσει μια διχαστική προπαγάνδα η οποία θέλει να με κάνει να πιστέψω ότι για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίνε οι ξένοι (όλοι ανεξαιρέτως οι Ευρωπαίοι δηλαδή) και όχι το εγχώριο πολιτικό σύστημα στο οποίο έδωσε άφεση αμαρτιών.
Δεν είμαι καθόλου εναντίον στο να διεκδικήσουμε κάθε ευρώ ως αποζημίωση από την Γερμανία, αλλά όταν διαπραγματεύεσαι μόνος σου απέναντι σε όλη την Ευρώπη, όποια και να είναι αυτή, με σύνθημα να αλλάξουμε τις πολιτικές που καταστρέφουν τους λαούς της, θεωρώ ότι μειώνει την νοημοσύνη μου.
Εξακολουθώ να επιμένω ότι το πρόβλημά μας είναι κυρίως εσωτερικό και προς αυτήν την κατεύθυνση ελάχιστα έγιναν και επιπλέον με την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας δόθηκε άφεση αμαρτιών σε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις μέχρι το 2009!!!
Η πορεία της Ελλάδας είναι μόνο μέσα από την Ευρώπη και οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν θα γίνουν μόνο μέσα από αυτήν!!!
Φιλικά πάντα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου