Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης

H Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης γιόρτασε πριν λίγες ημέρες τα δεύτερα γενέθλιά της, από όταν ξεκίνησε την ενεργό της δράση. Αποτελεί για όλους μας ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να πράξουν και να κινηθούν σε τοπικό επίπεδο οι ενεργοί πολίτες ώστε να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην καταπολέμηση της ανέχειας και της φτώχειας. Σκοπός τους η ανακούφιση αναξιοπαθούντων συμπολιτών με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον. Σε αυτό το διάστημα η Κίνηση αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και κέρδισε την εμπιστοσύνη του, δείχνοντας σε όλους μας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε ξεκινώντας από το σπίτι μας, από τη γειτονιά μας από τον δήμο μας που πλέον αποτελεί το μικρότερο διοικητικό οργανισμό με δυνατότητα άμεσης παρέμβασης και οργάνωσης. 

Ευχόμαστε και εμείς μαζί τους η Κίνηση τους αυτή να μην έχει λόγο ύπαρξης τα επόμενα χρόνια, για ευνόητους λόγους και αφού θα έχει εκλείψει η ανέχεια και η φτώχεια και με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει και η Κίνηση της δράση της. Μέχρι τότε τους ευχόμαστε η προσπάθεια τους να συνεχιστεί με κάθε τρόπο γιατί πραγματικά αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για το πως θα πρέπει να λειτουργούν οι τοπικές κοινωνίες. 

Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης μας δίνει την απάντηση στο ερώτημα "τι μπορούμε να κάνουμε για την αντιμετώπιση της κρίσης". Κατά αυτόν τον τρόπο πρέπει να οργανωθούμε όλοι οι πολίτες και να προσφέρουμε τα μέγιστα στους καιρούς που ζούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου