Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Να’ σαι καλά ρε δήμαρχε!!!!!

Να’ σαι καλά! Γιατί με έκανες και γέλασα με όσα έγραψες! Να ξέρεις πάντως ότι  όσο σε ενοχλεί τόσο πιο πολλά θα γράφω!
Ή τουλάχιστον προσπάθησες να γράψεις! Γιατί δεν το έχεις  καθόλου με το γράψιμο. Για αυτό και έβαλες άλλον να συντάξει την δεύτερη «ανακοίνωση». Αλλά όταν επιχειρείς να γράψεις γράψε κάτι για εκείνα που γνωρίζεις κ όχι για όσα αγνοείς! Και ψεύδεσαι κιόλας. Οι συνήθειες δεν κόβονται ούτε ξεχνιούνται εύκολα!!  
Επιπλέον, εφόσον ξέρεις καλά ότι δεν έχεις να μου προσάψεις απολύτως τίποτα,  χρησιμοποιείς προσβλητικές εκφράσεις! Εγώ δεν το συνηθίζω ! Δεν είναι του ήθους μου και καθόλου δεν με απασχολεί ο δικός σου χαρακτήρας και το ήθος σου!  Δεν συκοφάντησα κανέναν και δεν αναφέρθηκα σε κανένα πρόσωπο πλην αυτών που διώκονται από την δικαιοσύνη!  Ούτε σε χαρακτηρισμούς καταφεύγω! Δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα μου άλλωστε! Αν νιώθεις «περιφρόνηση» όπως λες  ετοιμάσου να ζητήσεις και συγνώμη από τους δημότες σου!
Με συγχωρείς λοιπόν αν προσέβαλα τους αιρετούς  των  4.700.000 ευρώ ελλειμμάτων, των 3.900.000 ευρώ φορολογικών και άλλων παραβάσεων της ΔΕΑΦ , των περίπου 950.000 χρεών του δήμου και των, μάλλον, περισσότερα από 1.000.000 ευρώ χρεών λόγω δικαστικών αποφάσεων που συνεχίζουν να έρχονται.  Αν προσβλήθηκε κάποιος ιδού η Ρόδος!
Πάντως  όσο κι αν προσπαθείς να αποφύγεις να απαντήσεις και συγχρόνως να με μειώσεις και να με προσβάλεις με τις ανακρίβειες και τα ψεύδη  που παραθέτεις , γεγονός είναι ότι οι αλήθειες πονάνε!
Για την ΔΕΗ και για τα ανταποδοτικά τέλη γενικότερα θα σου τα γράψω άλλη φορά! Αναλυτικά για να τα μαθαίνεις! Κι ας με χαρακτηρίζεις «ξερόλα»! Κάτι έχεις να μάθεις!!! Αν και τα έχω γράψει επανειλημμένα αλλά φαίνεται δεν το έμαθες το μάθημα!
Να ξέρεις πάντως ότι, δυστυχώς για σένα, με την ύδρευση δεν ασχολήθηκα ποτέ! Και μην παραμυθιάζεις τους δημότες  μιλώντας  γενικά για χρέη προς την ΔΕΗ όταν ξέρεις  ότι  αυτά οφείλονται κατά κύριο λόγο στα αντλιοστάσια της ύδρευσης. Της ύδρευσης της οποίας τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί την περίοδο 2003-2010!
Με την αρμοδιότητα του «δικαστή» μάλλον βαφτίζεις τα διαπιστωμένα χρηματικά ελλείμματα ύψους περίπου 4.700.000 ευρώ εκείνης της περιόδου  σε απλά «χρέη». Όσο και να προσπαθείς όμως δεν πρόκειται να ξεπλύνεις τα λάθη και τις αμαρτίες των συνεργατών σου. Πάντως δεν είχα καμία αμφιβολία ότι ξέρεις! Απλά δεν μιλάς!
Αυτά μόνο η υπεράσπιση μπορεί να τα πει στο δικαστήριο και να βαφτίσει το έλλειμμα «χρέος» όπως το αναφέρεις παραπλανητικά!
Για την ταμπακέρα πάντως τίποτα δεν απάντησες! Τίποτα δεν μας είπες τελικά για το πόσα χρήματα θα πληρώσουν ακόμα οι δημότες σου για τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν από εκείνη την μαύρη περίοδο.
Για την ουσία του θέματος, τις τρελές αυξήσεις δηλαδή, ούτε κουβέντα δεν είπες!! Αλλά σύντομα θα αναγκαστείς να μιλήσεις και για αυτά τα θέματα. Όσο για την νομοθεσία μην ανησυχείς . Ξέρω να την διαβάζω πολύ καλά όπως θα διαπιστώσεις!
Ν.Δ.Α (Νέα Δημοτική Αρχή) ανέφερες ! Μετά από 3 σχεδόν χρόνια ακόμη νέα είστε; Εκτός αν μπερδεύτηκες  και ήθελες να γράψεις σκέτο Ν.Δ!
Τις απαντήσεις μου θα τις βρεις μόνο σαν υστερόγραφα!! Δεν θα ασχοληθώ άλλωστε εκτενώς με όσα ψεύδη και όσες ανακρίβειες γράφεις!
Υ.Γ Αν ήξερες ότι θα αντιμετώπιζα την «κατακραυγή των δημοτών» όπως λες δεν θα με προσέγγιζες επανειλημμένα μέσω τρίτων για να κατέλθω υποψήφιος με τον συνδυασμό σου! Εγώ όμως τέτοια δεν τα συνηθίζω όπως κατάλαβες! Προπαντός όταν ξέρω με ποιους έχω να κάνω! Οι λόγοι για τους οποίους δεν κατήλθα στις εκλογές ήταν εκτός από προσωπικοί και πολιτικοί! Αν τελικά «δραπέτευσα» από κάπου ήταν από τον εξαναγκασμό που ένιωθα να μην μιλάω και να μην εκφράζομαι όπως εγώ θέλω! Αυτό μάλιστα! Μπορείς να μου το καταλογίσεις!
Υ.Γ Έτσι για την ιστορία να ξέρεις ότι δεν βγήκα πρώτος από το τέλος στην Ηγουμενίτσα όπως ψευδώς γράφεις, προσπαθώντας να με μειώσεις, αλλά κάπου στην μέση!! ¨Άλλωστε δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με την υποψηφιότητά μου!! Όσο για την γενικότερη προσφορά μου στον συνδυασμό με τον οποίο συμμετείχα στις εκλογές καλύτερα να ρώταγες πριν γράψεις οτιδήποτε!  Μπορούν να σε ενημερώσουν επαρκώς οι συνυποψήφιοί μου. Αλλά και αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία διότι  αυτοσκοπός δεν ήταν ποτέ η εκλογή ή οι θέσεις εξουσίας αλλά η προσφορά.
Υ.Γ Αν εγώ είχα την αρμοδιότητα να επιλύσω σκάνδαλα όπως ανέφερες , εσύ είχες την αρμοδιότητα να τα προλάβεις όταν γινόταν ή ακόμη καλύτερα πριν γίνουν!
Υ.Γ. Το να λες «αποπέμφθηκα από το αξίωμα του Αντιδημάρχου προσδιορίζει και τον χαρακτήρα σου. Όπως μάλλον ξέρεις δεν ήμουν μόνιμος αντιδήμαρχος αλλά για δύο χρόνια και με την λήξη της θητείας μου παρέμεινα απλά δημοτικός σύμβουλος. Βλέπεις άλλοι είχαν την τιμή να είναι επί 8 χρόνια αντιδήμαρχοι και να μην ξέρουν τίποτα για όσα έγιναν την περίοδο που είχαν εξουσία!
Υ.Γ Κάτι ψέλλισες ακόμη  για τους  14 υπαλλήλους που μεταφέρθηκαν στο Δήμο (αποφ. 156/2011). Αν διαβάσεις την απόφαση θα δεις ότι ήταν σχεδόν ομόφωνη και μόνο ο Δάλλας Γεώργιος διαφώνησε και αυτός για τυπικούς λόγους που αφορούσαν την επάρκεια χρηματοδότησης για την μισθοδοσία τους! Για αυτό κοίτα αριστερά και δεξιά σου πριν κατηγορήσεις εμένα. Και επιπλέον από τους 14 οι 9 είχαν ανώτατη και ανώτερη μόρφωση. Οπότε κοίτα να τους αξιοποιήσεις και άσε τις δικαιολογίες!
Υ.Γ Αυτό το «που θήτευσε πολλά χρόνια στην ΤΑ» που ανέφερες πολύ με τιμά!! Για την ιστορία όμως πρέπει να σου πω ότι η θητεία μου στην Τ.Α ήταν σύντομη. Τρία χρόνια μόνο κράτησε. Εν αντιθέσει με μερικούς που στα 20 χρόνια ασχολούνται κατέστρεψαν αυτόν τον τόπο. Με μερικούς  που είχαν την τιμή να είναι επί 8 χρόνια αντιδήμαρχοι και να μην ξέρουν τίποτε για όσα έγιναν την περίοδο εκείνη!
Υ.Γ Δεν πήρα κανέναν να δουλέψει στα χωράφια μου για να χρωστάω προσωπικά χρήματα σε κάποιον!! Άλλωστε δεν έχω κανένα χωράφι στον νομό Θεσπρωτίας οπότε δεν με αφορούν τα όσα γράφεις.
Υ.Γ Προειδοποιήσεις του τύπου «θα τα δει η δικαιοσύνη» να απευθύνεις σε αυτούς που δεν ξέρουν που πήγαν τα λεφτά που λείπουν!
Υ.Γ Παρεμπιπτόντως δεν ανέλαβα καμία υποχρέωση να ξεχρεώσω καμία ΔΕΗ όπως ψευδώς αναφέρεις. Αυτό που έκανα ήταν να βάλω σε τάξη το χάος που είχατε δημιουργήσει όσον αφορά την εξόφληση των λογαριασμών ανταποδοτικών τελών. Επ’ αυτών όμως θα τα διαβάσεις άλλη φορά όπως προείπα!
Υ.Γ Ποτέ δεν έγραψα να μην γίνει ο βιολογικός όπως ψευδώς αναφέρεις! Έγραψα  ότι εκτός από τα επιπλέον χρήματα που θα πληρώνουν, μετά την σύνδεση, σε κάθε λογαριασμό οι δημότες για τον βιολογικό,  φρόντισες και τους φόρτωσες με 60% αυξήσεις στην ύδρευση λόγω των υπερβολικών εξόδων του προηγούμενου έτους και λόγω του ύποπτου και παραπλανητικού υπολογισμού των τελών ύδρευσης!  
Υ.Γ. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου! Ούτε καν με τον στενό σου συνεργάτη δήμαρχο της περιόδου 2003-2010. Οι συμπεριφορές σας όμως, και οι συμπεριφορές της παράταξης που εκφράζετε, κατέστρεψαν τη χώρα και αυτό δεν το συγχωρώ σε κανέναν!
Υ.Γ Αν έχεις περισσότερα «απαξιωτικά»  και «δυσφημιστικά» για μένα μπορείς να τα γράψεις. Όπως θα δεις στο μέλλον καθόλου δεν με μειώνουν και δεν με επηρεάζουν γιατί απλά δεν στέκουν. Οι λόγοι που γράφω και αναλύω γεγονότα στοιχεία και καταστάσεις είναι πάντα πολιτικοί και μόνο.  
Υ.Γ Για όσα όπως λες «καταγγέλλω» αν χρειαστεί να μην ανησυχείς. Έχω όλα τα στοιχεία που χρειάζονται. Δεν είχαν προλάβει αυτή τη φορά να «καούν» οι υπολογιστές βλέπεις.
Υ.Γ  Τα όσα ανέφερες στην δεύτερη  ανακοίνωσή σου ποσώς με αφορούν. Αλλά επειδή ψεύδεσαι όσον αφορά τα «τεφτέρια» θα λάβεις και την κατάλληλη απάντηση σύντομα!
Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο!  Μάθε ορθογραφία. Αυτό το «κρείττων» με «ω» με πόνεσε λίγο. Εντάξει, αν και δεν το συγχωρώ, δεν σε παρεξηγώ ούτε σε μαλώνω για αυτό! Μηχανικός είσαι! Αλλά τα απαρέμφατα δεν γράφονται ποτέ με «ω»! Κρείττον είναι το σωστό!  
Να ξέρεις ακόμα ότι «Η πένα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου