Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Συνεχίζει το «έργο» της η δημοτική αρχή!


Όπως πάντα «έγκαιρα» και με «υπευθυνότητα» και «οργάνωση» η δημοτική αρχή προβαίνει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες με τις οποίες αναδεικνύει το γεγονός ότι ο δήμος μας, ένας κατ’ εξοχήν τουριστικός δήμος, φροντίζει και μεριμνά για τους λουόμενους στις παραλίες του.
- Τι κι αν αυτή τη χρονιά μας στοίχισαν «λίγο» παραπάνω οι ναυαγοσώστες για τις πολυσύχναστες παραλίες της «ΜΕΓΑ ΑΜΜΟΥ», «ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» και «ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙΟΥ», όπου οι 4 ναυαγοσώστες το 2018 μας στοίχισαν 34.720 ευρώ για 2 μήνες, ενώ το 2019 στοιχίζουν πλέον 110.360 ευρώ για 4 μήνες.
- Και τι έγινε δηλαδή που  το 2018 πληρώσαμε 17.360 το μήνα ενώ το 2019 27.590 το μήνα; Τι είναι 10.000 ευρώ παραπάνω κάθε μήνα; Άλλωστε λεφτά υπάρχουν!
- Και τι έγινε δηλαδή που δεν καταφέραμε έγκαιρα με την έναρξη της τουριστικής περιόδου την 1 Ιουνίου, όπως προέβλεπε και ο σχετικός διαγωνισμός, να καλύψουμε τις παραλίες αυτές με ναυαγοσώστες και τελικά η κάλυψή τους έγινε από τις 21 Ιουνίου και μετά; Έτσι κι αλλιώς δεν είχε καλό καιρό. Ποιος θα πήγαινε για μπάνιο;
- Και τι έγινε δηλαδή που δεν καταφέραμε έγκαιρα να ολοκληρώσουμε τις σχετικές διαδικασίες και τελικά η κάλυψη των παραλιών αυτών έγινε αρχικά για 27 μέρες (από 21/6 έως 17/7) με απευθείας ανάθεση;
- Και τι έγινε δηλαδή που φέτος θα καλύψουμε μόνο 3 από τους 4 μήνες; Πέρυσι ήταν χειρότερα και καλύψαμε μόνο 2 μήνες! Άρα υπάρχει βελτίωση.
- Εδώ κάναμε ολόκληρο ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το έτος 2019. Άσχετα αν αυτό έγινε εκτός τόπου και χρόνου την 27/03/2019, και χωρίς να περιλαμβάνει καμία απολύτως συγκεκριμένη δράση!

‘Όλα καλά εκεί στο Δήμο; Συνεχίζει το «έργο» της η δημοτική αρχή;

Υ.Γ. Για την παραλία του Δρεπάνου δεν φτάνει μόνο να μεταβιβάζονται οι ευθύνες από τον Άννα στον Καϊάφα. Δεν φταίει μόνο ο ΟΛΗΓ ή ο Δήμος. Όλοι φταίμε.
Το Δρέπανο ανήκει σε όλους στους δημότες. Ας σεβαστούμε πρώτα οι ίδιοι εμείς τον χώρο και κατόπιν να αναζητούμε ευθύνες από τους υπεύθυνους.    

                                                                                              
Κωστάρας Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου