Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Αγαπητέ Δημήτρη

Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και μετείχα, και εξακολουθώ να μετέχω, της Ελληνικής παιδείας!! Ας γίνω επιτέλους περήφανος και για την χώρα μου!! Ας κάνουμε όλοι μαζί αυτήν τη χώρα άξια της ιστορίας της και του πολιτισμού της!! Δεν της αξίζει να λοιδορείται μέσα στην ίδια της την οικογένεια, στο ίδιο της το σπίτι, την Ευρώπη!!!
Ας πάψουμε επιτέλους τα παραμύθια για την Κερκόπορτα και τους προδότες που φταίνε για την κακή μας μοίρα!! Ένας καθρέφτης μας χρειάζεται μόνο για να δούμε τον υπεύθυνο για την πορεία μας στην ιστορία.
Τον Καποδίστρια δεν τον σκότωσαν προδότες και τον Κολοκοτρώνη δεν τον φυλάκισαν Εφιάλτες. Τον Τρικούπη δεν τον πρόδωσε ο Πήλιο Γούσης!! Οι 300 Σπαρτιάτες μαζί με τους 700 Θεσπιείς (οι οποίοι σπανίως μνημονεύονται) έδρασαν από κοινού, μαζί με όλους τους έλληνες, για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό και να προασπίσουν την πατρίδα τους. Η «ύπαρξη» του Εφιάλτη απλά προδίδει το μέγεθος της θυσίας και της ανδρείας τους!!
 Υπεύθυνος για όλα ήταν και είναι πάντοτε ο κακός μας εαυτός!! Ας διαλέξουμε επιτέλους αν θέλουμε να είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων ή ραγιάδες του «Ελληνισμού» του Βυζαντίου και της Τουρκοκρατίας!! Δεν αλλάζεις την πορεία της ιστορίας μόνο με το ένδοξο παρελθόν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου