Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πότε άραγε?

Πότε άραγε θα καταλάβουν οι «Έλληνες» ότι το πρόβλημά μας είναι κυρίως εσωτερικό και όχι εισαγόμενο? Ότι έχουμε διαμορφώσει μια κοινωνία ψευτοπερήφανων, παρτάκηδων και κυρίως απάτριδων και απαίδευτων «νεοελλήνων» συνταξιούχων και κρατικοδίαιτων τους οποίους κατά φαντασίαν επιβουλεύονται και θέλουν το κακό τους οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι? Δεν είναι το χρέος το ζήτημα!! Είναι το πόσο αξιόχρεος και έμπιστος είσαι!! Κατά πόσο τηρείς τον λόγο σου και κατά πόσο προσαρμόζεσαι στην πραγματικότητα και δεν αιθεροβατείς νομίζοντας ότι είσαι ο περιούσιος λαός που όλοι βάλθηκαν να καταστρέψουν. Κατά πόσο καταλαβαίνεις ότι πορευόσουν λάθος τόσα χρόνια και θα πρέπει να διορθώσεις τον χαρακτήρα και την πορεία σου για να ζητήσεις και να απαιτήσεις και την βοήθεια και τον σεβασμό των συν-εταίρων σου.
Αυτά που ακούω και διαβάζω κάθε μέρα από ανθρώπους που σχολιάζουν και χαρακτηρίζουν τους νυν κυβερνώντες και τα αποκαΐδια του παρελθόντος είναι απίστευτα! Καμιά γνώση πολιτικών καταστάσεων, καμιά γνώση και κρίση γεγονότων, επηρεαζόμενοι από φτηνές και πρόχειρες ανακοινώσεις και διαπιστώσεις που γράφουν διάφοροι άσχετοι στο ίντερνετ! Από τσιτάτα και τίτλους που δεν μπορούν καν να κατανοήσουν χωρίς να μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν το περιεχόμενο!! Και οι κυβερνώντες ,ωσάν να μιλούν σε λωτοφάγους, παραπλανούν και κατευθύνουν το πόπολο δημιουργώντας και ανατροφοδοτώντας καταστάσεις μίσους προς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, αλλά και προς εγχώριους πολιτικούς ηγέτες!
 Ζητάς Έλληνα από τους Ευρωπαίους να συνεχίσουν να σε δανείζουν για να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες χωρίς να προσδιορίζεις πότε θα τελειώσουν αυτές σου οι ανάγκες και πότε θα αποφασίσεις ότι είναι η ώρα να συμμαζέψεις αυτό το σπάταλο πελατειακό κράτος που υπολειτουργεί και καταστρέφει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και μάλλον στρέφεται και ενάντια σε κάθε τέτοια.
Δεν έχω καμιά ψευδαίσθηση ότι δεν θα πληρώσουμε ακριβά αυτήν την συμπεριφορά μας!! Ας είναι μόνο το αίμα των υπαίτιων που θα είναι αρκετό να σβήσει την φωτιά που θα ανάψει και θα φουντώσει!! Ας μην είναι κατά δικαίων και αδίκων τα αποτελέσματα της βλακείας του περιούσιου λαού και των ταγών του που ονειρεύονται μια νέα δικτατορία του προλεταριάτου ή  μια νέα Γαλλική Επανάσταση η οποία θα αλλάξει τον κόσμο όλο!!!

Απορώ τελικά αλλά κατανοώ κιόλας. Τόσα χρόνια ασυδοσίας και αναξιοκρατίας άφησαν ανεξίτηλα την σφραγίδα τους σε όλα τα επίπεδα της ζωής και της κοινωνίας! Κρίμα και στράφι πήγαν τα όνειρά μου για μια πατρίδα που θα είναι τόπος όμορφος για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου