Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Δεν έχει λαικ σήμερα Κώστα!!!!

Δεν έχει λαικ σήμερα Κώστα! Αυτό που προτείνεις δεν είναι η λύση που θα οδηγήσει σε σωτηρία και ούτε είναι άμεσα απαιτητή για να σε σώσει έστω και αν δικαιωθείς. Αντε σου λέω ότι επιδικάστηκαν (μετά από 5-10-15 χρόνια???) να πάρεις (πόσα θες ??? 80-100-150 δις) θα στα δώσουν άμεσα?? θα κάνουν συμβιβασμό να δοθούν σε 10-20-30-50 χρόνια???!!! Η μήπως δεν θα σου δώσουν τίποτα και θα σου πουν σου πληρώνουμε ένα ποσοστό από αυτά που χρωστάς??? Και θα σωθείς έτσι?? Γιατί σημερα νομίζεις ότι πληρώνεις ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από αυτά τα δάνεια που λέμε και φωνάζουμε???Αυτό που εσύ και οι νυν "πολιτικοί" ηγήτορες προβάλουν ως σωτηρία είναι ένα παραμύθι για μικρά παιδιά!! Και οι Γερμανοί και οι λοιποί Ευρωπαίοι ξέρουν ότι αυτά τα δανεικά θα τα πάρουν (αν τα πάρουν) μετά από 50-100 χρόνια. 
Δεν είναι το πρόβλημά τους εκεί!! Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν μπορούμε να δανειστούμε άλλα και να εξακολουθήσουμε να ανεβάζουμε ένα χρέος χωρίς να ισοσκελίζουμε κανέναν προυπολογισμό ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!!! Έχεις κράτος? Δημόσια διοίκηση? Δικαιοσύνη? Σωστό και δίκαιο φορολογικό σύστημα? Παραγωγή και σωστές επενδύσεις? Αξιοποίηση φυσικών πόρων? Αξιοποίηση περιουσίας κράτους δήμων και γενικότερα? ΌΧΙ!!!!! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ?? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!! ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ για εθνική υπερηφάνεια η οποία αφορά ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!!
Άσε που με τις μαλακίες της η Ελλάδα πήγε να τους τινάξει όλους στον αέρα το 2010 και αυτός είναι ο λόγος που καίγεται και τσούζεται και ο Ομπάμα και οι άλλοι ηγέτες. Σιγά μη πόνεσαν από δέκα εκατομμύρια νεο-έλληνες (νεο όπως το λέω) ραγιάδες (και πάλι όπως το λέω)!! Νεο-έλληνες παρτάκηδες που πρώτα κοιτάνε τον κώλο τους και τελευταία την πατρίδα. (Όχι όλοι αλλά οι πλειονότητα). Που το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν είναι να πάρουν τα λεφτά στην Ελβετία. Και μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες κι όχι για 2000-3000 πολιτικούς ή επώνυμους!! 
Παπάρια (και μιλάω λίγο χύμα) είχες (και πολύ πιθανόν έχεις) και για ηγέτες. Και δεν μιλάω για τον ΓΑΠ ούτε για τον Σαμαρά ούτε για τον Τσίπρα αλλά για τους πριν κυρίως!! Τους Λιάπηδες (που αν τον έλεγαν Καραμανλή θα τον είχες και πρωθυπουργό) τον Άκη (που παραλίγο και θα τον είχες) και όλες τις μετριότητες αυτού του τόπου που δεν θα τους έβαζα ούτε τσοπάνους σε κοπάδι!!! Που ήθελαν να διοικήσουν αλλά ούτε για θυρωροί δεν θάκαναν όπως σωστά το είπε κάποιος στην αφέλεια του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου