Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Αν θες να φύγεις!!!

Αν θες οπωσδήποτε να φύγεις από την Ευρώπη ποιος σε κρατάει? Οργάνωσε την οικονομία σου έτσι ώστε να είναι αυτάρκης και πες ότι δεν θέλω δανεικά από εσάς να πληρώνω μισθούς και συντάξεις! Πλήρωσε δημόσιες δαπάνες και λειτούργησε το κράτος με τα δικά σου χρήματα, ή δανείσου από αλλού άμα μπορείς και πες άντε γεια στην Ευρώπη!! Υπάρχει κανείς που θα σε κρατήσει με το ζόρι νομίζεις?
Αλλά και να θες να δημιουργείς νέο χρέος και να θες να στο καλύψουν με νέα δανεικά πάει πολύ!! Οι Ευρωπαίοι μάλλον δεν θέλουν να γίνουν και κερατάδες και δαρμένοι!!!
Απλά σου λένε μαζέψου και μην ξοδεύεις περισσότερα από όσα πρέπει. Άμα αύριο τους πεις ότι π.χ κόβω τους βουλευτές από 300 και τους κάνω 150 και άρα κερδίζω επιπλέον 20.000.000 το χρόνο, θα σου πουν ωραία τα 20.000.000 επιπλέον δώσε τα στην υγεία (πάντα εφόσον ξεκινάς με ισολογισμένο προϋπολογισμό).
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαμορφώσεις το κλίμα και να κινηθείς μετά να απαιτήσεις και να πάρεις οικονομικές ενισχύσεις που δεν θα πάνε πάλι σε φοροδιαφυγή, δάνεια αγύριστα σε κόμματα, κανάλια, επιχειρηματίες μίζες, μη απαραίτητους εξοπλισμούς, σπατάλες σε ολυμπιακούς και ότι άλλο γινόταν στην μπανανία μας!!!
Πάντως συμφωνούμε ότι θέλει φορολογικό σύστημα σταθερό αλλά και επιπλέον να αλλάξουν μερικά πράγματα όπως λες δηλαδή δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη, πελατειακό κράτος, αποκρατικοποιήσεις, αξιολόγηση και έλεγχος των υπαλλήλων, περιορισμός και έλεγχος των δαπανών, οικονομική διαχείριση δήμων και ευρύτερου δημοσίου. Εγώ όλα αυτά περίμενα να δω και όχι μια ατέρμονη αντιπαράθεση με την Γερμανία η οποία κανένα όφελος δεν θα έχει αφού άλλα χρήματα δανεικά δεν θα μας δώσουν. Και επιπλέον περίμενα ελέγχους και απόδοση ευθυνών αλλά και αυτό παραπέμφθηκε στις καλένδες!!!
Προσωπικά θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μακριά από την Ευρώπη αυτό που φωνάζουμε όλοι είναι να μην πέσει η Ελλάδα στα βράχια κηρύττοντας πτώχευση. Όσο για το μέγεθος του λαού που εκπροσωπεί η σημερινή κυβέρνηση , το 41% δηλαδή, δεν λέει κάτι. Ο Κωστάκης παραπάνω είχε πάρει. Και ο ΓΑΠ πολύ περισσότερο.
Λες ότι έχεις ακούσει πως υπάρχουν και άλλοι Ευρωπαίοι που έχουν θέμα με το ευρώ! Ψηφίζουν όμως και οι ίδιοι κάθε 4 χρόνια οπότε υπάρχει νόμιμη κυβέρνηση να τους εκπροσωπήσει και μην τους εκπροσωπείς εσύ!
Εξάλλου δεν ζητήσαμε από την κυβέρνηση να οδηγήσει την Ευρώπη σε επανάσταση αλλά να αλλάξει την Ελλάδα που έχει πραγματικά ανάγκη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου