Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αλέξη!

Άμα δεις ότι δεν μπορείς και δεν σου βγαίνει πες να στο ζητήσουμε εμείς το δημοψήφισμα Αλέξη!!! 

Μην πεις Mea Culpa. Δεν χρειάζεται. Κάνε 3-4 δημοσκοπήσεις (gallops) και πες ότι υποκύπτεις στην θέληση του κυρίαρχου λαού και ζητάς την γνώμη του!!

Δεν θα πούμε ότι έπεσες χωρίς αγώνα, μη υπερασπιζόμενος τις ιδέες σου και τα πιστεύω σου. Θα ρίξουμε το ανάθεμα σ αυτούς που σε ανάγκασαν να υποχωρήσεις, που σε εκβίασαν να συμβιβαστείς. 

Αν ένα κομμάτι του λαού υποφέρει από τις ανάλγητες πολιτικές και την ανυπαρξία του κράτους πρόνοιας, απλά θυμήσου την Αργεντινή και μην το πολλαπλασιάσεις φτάνοντας στην πτώχευση και την άτακτη έξοδο από το ευρώ. Και να θυμάσαι ότι:  Όχι, δεν θέλουμε να γίνουμε Κούβα!

Αν θες σώνει και καλά να βγεις από το ευρώ, φτιάξε το κράτος, αξιοποίησε τις δυνατότητές του, θωράκισε την επιχειρηματικότητα, και μετά πες τους πόσο σκληροί και ανάλγητοι είναι και ότι η Ελλάδα δεν θέλει πλέον άλλα δανεικά και εξάρτηση.

Ναι! Οι προηγούμενοι κάνανε μεγάλα λάθη! Μπορεί και σκόπιμα κάποια από αυτά. Να τα βρούμε και να τα καταδικάσουμε. Να φέρουμε πίσω τον πλούτο που φυγαδεύτηκε και τους νέους που ξενιτεύτηκαν. Όταν θάχουμε δικαιοσύνη, εφαρμογή των νόμων, δίκαιο φορολογικό σύστημα, κράτος τέλος πάντων. 

Κάποιοι από μας έχουν τη δύναμη και μπορούν να σε ακολουθήσουν όποιο δρόμο και να πάρει η χώρα μας, όποιον δρόμο μας αναγκάσουν ή μας επιβάλουν,  αλλά δυστυχώς οι πολλοί δεν θα μπορούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου