Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Αγαπητή Μαρία

Αν μας φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εταίροι και εμείς μόνο είμαστε οι σωστοί κάπου υπάρχει σοβαρό ζήτημα!! Η Ελλάδα, αφού μέχρι τώρα αποδείχτηκε αναξιόπιστη και δεν μπόρεσε μόνη της, θα πρέπει να εξαναγκασθεί από την Ευρώπη (και αυτό το θεωρώ σωστό) να διορθώσει τα κακώς κείμενα Δεν έσπρωξαν κανένα κράτος στο γκρεμό και άλλους τους πρόσεξαν. Απλά όταν εμείς παίρναμε τα χρήματα για την ανάπτυξη της οικονομίας τα κάναμε δωρεές σε πολιτικούς, φοροδιαφεύγοντες, μεγαλοεργολάβους, λαθρέμπορους, μιζάκηδες και λοιπούς οι οποίοι τώρα τα έχουν στο εξωτερικό και ποσώς τους νοιάζει αν θα καταστραφεί η Ελλάδα. Τώρα επενδύσεις σε ένα κράτος που για να τελεσιδικήσει μια οικονομική ή εμπορική διαφορά και να αποδοθεί η δικαιοσύνη απαιτούνται 10 χρόνια κανένας δεν κάνει. Άσε που θέλει να τρέχει από τον Άννα στον Καϊάφα και να λαδώνει τον κάθε υπάλληλο για να προχωρήσει οτιδήποτε σε αυτό το μπάχαλο που λέγεται δημόσια διοίκηση!
Πάντως συμφωνούμε ότι θέλει φορολογικό σύστημα σταθερό αλλά και επιπλέον να αλλάξουν μερικά πράγματα όπως λες δηλαδή δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη, πελατειακό κράτος, αποκρατικοποιήσεις, αξιολόγηση και έλεγχος των υπαλλήλων, περιορισμός και έλεγχος των δαπανών, οικονομική διαχείριση δήμων και ευρύτερου δημοσίου. Εγώ όλα αυτά περίμενα να δω και όχι μια ατέρμονη αντιπαράθεση με την Γερμανία η οποία κανένα όφελος δεν θα έχει αφού άλλα χρήματα δανεικά δεν θα μας δώσουν. Και επιπλέον περίμενα ελέγχους και απόδοση ευθυνών αλλά και αυτό παραπέμφθηκε στις καλένδες!!!
Εμείς οι Έλληνες αποδειχτήκαμε λίγοι και ανίκανοι και διεφθαρμένοι σε επίπεδο κυρίως των ηγεσιών οι οποίες παρέσυραν και τους υπόλοιπους εξ ημών. Αλληλεγγύη επιθυμούν να σου δείξουν και με το παραπάνω οι εταίροι μας! Απλά σου λένε μαζέψου και μην ξοδεύεις περισσότερα από όσα πρέπει. Άμα αύριο τους πεις ότι κόβω τους βουλευτές από 300 και τους κάνω 150 και άρα κερδίζω επιπλέον 20.000.000 το χρόνο θα σου πουν ωραία τα 20.000.000 επιπλέον δώσε τα στην υγεία (πάντα εφόσον ξεκινάς με ισολογισμένο προϋπολογισμό). Άμα τους πεις ότι περιορίζω τον στρατό και τις δαπάνες για τις ένοπλες δυνάμεις και θα εξοικονομήσω 100.000.000 διότι θα καταργήσω μονάδες κλπ αλλά εσύ θα εγγυηθείς ότι θα με αποζημιώνεις για τους λαθρομετανάστες θα το κάνουν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαμορφώσεις το κλίμα και να κινηθείς μετά να απαιτήσεις και να πάρεις οικονομικές ενισχύσεις που δεν θα πάνε πάλι σε φοροδιαφυγή, δάνεια αγύριστα σε κόμματα, κανάλια, επιχειρηματίες μίζες, μη απαραίτητους εξοπλισμούς, σπατάλες σε ολυμπιακούς και ότι άλλο γινόταν στην μπανανία μας!!!
Διαφορετικά και αν θες οπωσδήποτε να φύγεις από την Ευρώπη ποιος σε κρατάει? Οργάνωσε την οικονομία σου έτσι ώστε να είναι αυτάρκης και πες ότι δεν θέλω δανεικά από εσάς να πληρώνω μισθούς και συντάξεις! Πλήρωσε δημόσιες δαπάνες και λειτούργησε το κράτος με τα δικά σου χρήματα, ή δανείσου από αλλού άμα μπορείς και πες άντε γεια στην Ευρώπη!! Υπάρχει κανείς που θα σε κρατήσει με το ζόρι νομίζεις? Αλλά και να θες να δημιουργείς νέο χρέος και να θες να στο καλύψουν με νέα δανεικά πάει πολύ!! 

Δεν ζητήσαμε από την κυβέρνηση να οδηγήσει την Ευρώπη σε επανάσταση αλλά να αλλάξει την Ελλάδα που έχει πραγματικά ανάγκη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου